Radio Tirana Fëmijë/ Në fletët e ditarit tim-Aleksandra sot ka bërë mjaft gjëra të bukura

Radio Tirana Fëmijë/ Në fletët e ditarit tim-Aleksandra sot ka bërë mjaft gjëra të bukura

Aleksandra sot ka bërë mjaft gjëra të bukura, në shkollë ka kaluar mjaft bukur në orën e Anglishtes. Ka mësuar mbi vitet 80' si ishte jeta e adoleshentëve në Britani dhe në Amerikë. Britanikët visheshin sipas stilit të "The Beatles" ndërsa në Amerikë si yjet Holliwoodian ose si prezantuesit e programeve popullore dhe kjo gjë i ka bërë shumë përshtypje asaj.
Në qytetari ajo ka mësuar mbi ligjet dhe mënyrën sesi ato krijohen, ndërsa në matematikë mbi algjebrën dhe mezi po pret të mësoj më tepër në orët e ardhshme, sepse ajo e ka shumë qejf këtë lëndë.
Po ju çfarë keni mësuar sot në shkollë?

Radio