Përralla

Përralla

1.
Sorra dhe pula
2.
Kutia
3.
Nusja nazemadhe
4.
Koria dhe zjarri
5.
Majmuni dhe syzet
6.
Burri me tri gra
7.
Bretkosat duan mbret
8.
Genjeshtra
9.
Agai dhe argati
10.
Elefanti mbret
11.
Gomari dhe bilbili
12.
Dasma e dragoit te lumit
13.
Dita e gjate
14.
Qypi magjik
15.
Pse qente nuk i duan macet
16.
Qeni plak
17.
Te kater muzikantet
18.
Gjon teveqeli
19.
Gjyshi dhe nipi
20.
Pertacja
21.
Gozhda
22.
DJALI DHE PLAKU
23.
GJELI QE HUMBI LAFSHEN
24.
KETRUSHI I ZGJUAR
25.
GENJESHTRA
26.
GENTA KACAVARSJA
27.
GJERDANI I ALETES
28.
GJUETARET E BALENAVE
29.
GJUMI I BALOS
30.
GJYSHI KA IKUR
31.
GRUAJA E ZGJUAR
32.
ARIU BRUNO
33.
CELSI I HUMBUR
34.
DOKTOR NINI
35.
FESTA E MANUSHAQEVE
36.
KONCERTI
37.
LEPURUSHI I PABINDUR
38.
LLUPESI I MADH
39.
MIMI MILINGONA
40.
TE DENTISTI
41.
VEMJET E VOGLA
42.
VESHET E JUSTINIT
43.
ZEVENDESUESI
44.
TRE QETE DHE UJKU
45.
TE PISH LENGUN MAGJIK
46.
TE KESH SHOQE TE NGUSHTA FRUTAT DHE PERIMET
47.
TANKISTI LODER ME DORE TE PRERE
48.
SHPORTA ME MANAFERRA
49.
PESHKU I VOGEL ELEKTRIK
50.
PERRALLA
51.
PERRALLA QENI I MIRE XHUF DHE MACOKU I ZI

Radio