60 Minuta me ENO SKARÇO dhe GJERGJ VYSHKA.

60 Minuta me ENO SKARÇO dhe GJERGJ VYSHKA.

60 MINUTA NË FUSHËN TIME 

E shtunë 5 qershor, ora 10:05, DREJTPËRDREJT në RADIO TIRANA 1, 99.5 MHz: ENO SKARÇO dhe GJERGJ VYSHKA, dy kolegë, gazetarë të sportit në RTSH Sport HD. Verdiktet e sezonit 2020-2021 në futboll, volejboll, basketboll, atletikë, peshëngritje, çiklizëm, etj. Kombëtarja, Shpresat.

Radio